kas

Scholieren

Lanstomaten heeft regelmatig plaats voor scholieren die op zaterdagochtend en in de vakanties wat bij willen verdienen!

Vanaf 13 jaar ben je welkom bij ons om te komen werken. Het kan zijn dat we geen plek hebben, dan is het mogelijk dat je op de wachtlijst word gezet. Zodra we een plekje hebben, nemen we contact met je op.

We vinden het belangrijk en leuk met jonge mensen te werken! We hebben een speciale bonusregeling, zodat je bovenop je basisuurloon extra bij kunt verdienen. Wij werken met een scholierenportal waarin je makkelijk kan aangeven wanneer je wil komen werken.

Het is voor ons belangrijk dat je op zaterdag van 7.00 tot ca. 12.00 uur beschikbaar bent. We verwachten dat je minimaal 3 van de 4 zaterdagen per maand komt werken. Scholieren die bij ons op de zaterdagen werken, hebben ook de mogelijkheid op doordeweekse vrije dagen of tijdens de vakanties te komen werken.

Ben je geïnteresseerd solliciteer dan via de scholierenportal. Meer informatie krijg je in het sollicitatiegesprek nadat bent uitgenodigd door de bedrijfsleider. Hier in nemen we tijd om te vertellen wie wij zijn, wat voor werkzaamheden we hebben en wat je verdient. Tevens kan je meteen al je vragen stellen.


solliciteer