kas

Lanstomaten

Wij staan bij Lanstomaten voor het telen van smaakvolle kwaliteitstomaten en komkommers. Taste of Quality. Wij als Lanstomaten willen lekker tomaten en komkommers toegankelijk maken voor alle consumenten. Deze zijn dan ook verkrijgbaar in het automaatje op ons erf.
Op een grote van 6.3 ha telen we sinds 2006 diverse rassen. Lanstomaten is lid van Telersvereniging Prominent en Coöperatie Growers United U.A. , die verantwoordelijk is voor de volledige verkoop en marketing van het product.


foto

Familiebedrijf

In 1999 hebben Ariën en René het bedrijf van vader en oom overgenomen. In 2006 hebben ze door diverse aankopen een totaal van 6.3 ha kunnen realiseren midden in het Westland. Een mooie locatie met een goede bereikbaarheid. Lees meer....


Taste of quality

Voor ons is het heel belangrijk om een goed en smaakvolle tomaten en komkommers te telen. Daarvoor zijn wij dag en nacht aan het werk. Door ons bedrijf in topvorm te houden en te blijven innoveren kunnen we hier ook aan voldoen. Wie wil dat nou niet een heerlijke smaakvolle sensatie iedere keer.